Orthen


 
IndexIndex  Over OrthenOver Orthen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Arianne Gabriëlla Pentragon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Arianne Gabriëlla Pentragon   do mei 30, 2013 4:55 am

From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.
Then- in my childhood, in the dawn
Of a most stormy life- was drawn
From every depth of good and ill
The mystery which binds me still:
From the torrent, or the fountain,
From the red cliff of the mountain,
From the sun that round me rolled
In its autumn tint of gold,
From the lightning in the sky
As it passed me flying by,
From the thunder and the storm,
And the cloud that took the form
(When the rest of Heaven was blue)
Of a demon in my view.


Naam: Arianne Gabriëlla Pentragon
Roepnaam: Aria, al noemen de meesten haar gewoon met haar volledige voornaam.

Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Ze is al een tijdje 20 jaar oud. Hoelang? Ze is zelf gestopt met tellen, maar laten we zeggen dat ze ergens halverwege de industriële revolutie gestorven is.

Wezen: Demon

Verleden: Het leek me beter eerst Ariannes verleden te beschrijven en daarna pas haar innerlijk omdat wat er lang geleden gebeurt is van groot belang is geweest voor hoe ze nu is. Moesten haar ouders rijk zijn geweest en haar als kind in plaats van als hond behandelt hebben dan had haar leven er heel anders uit gezien, maar dat is nooit gebeurt en kan nooit worden teruggedraaid. Arianne was de eerstgeborene van een gezin waar later nog vijf kinderen aan toegevoegd zouden worden. Ze had zich altijd afgevraagd waarom haar ouders steeds meer kinderen kregen terwijl ze niet eens voor haar konden zorgen. Waarschijnlijk was het omdat er zo meer werkkrachten waren, meer slaafjes die in de fabrieken levensgevaarlijke klusjes konden klaren waar ze nauwelijks geld voor kregen. Arianne had tegen dit werk geprotesteerd, maar wanneer ze zich tegen de keuzes van haar ouders verzette werd dat verzet er gewoon hardhandig uitgeslagen. Je had respect voor je ouders hoe een monster ze ook mochten zijn. Het werk in de fabriek was dus vreselijk, ze herinnert zich nog altijd hoe andere kinderen hun laatste levensadem uitgilden of hoe vrouwen naar het kantoor van de directeur werden geroepen waarna ze met gehavende kleren en warrige haren weer buitenkwamen. Toch bleef ze verder doen wat van haar verwacht werd. Niemand had haar immers ooit geleerd zelf keuzes te maken, nee integendeel keuzes werden voor haar gemaakt tot zij op een dag oud genoeg was om naar het kantoor van de directeur geroepen te worden. Dat was de eerste keer dat ze zelf een keuze maakte en ze besliste om weg te rennen. Weg te rennen, van haar familie, haar thuis. Ze besefte plots dat wanneer ze deed wat anderen haar opdrongen het steeds slecht voor haar afliep en dat was dan ook de dag dat ze enkel nog maar haar eigen baas werd. Ze reisde van dorp naar dorp en leefde van diefstal. Al snel leerde ze de kracht van alcohol kennen en gebruikte deze drank om haar problemen tijdelijk te vergeten. Lang heeft ze niet meer geleefd, nadat ze van huis was gevlucht had ze nog minder dan eerst en toen de winter aankwam kon haar broze lichaam het niet van de koude winnen en gaf ze zich uiteindelijk over aan de dood. Haar keuze tussen God en Satan was eigenlijk snel gemaakt. Al die jaren had ze in God gelooft en was zelfs met haar familie naar de kerk geweest omdat dat zo hoorde. Maar had hij ooit iets voor haar gedaan, haar een beetje geluk bezorgd. Niemand had haar ooit geholpen en misschien werd het wel eens tijd voor wraak. Ze stelde zich voor hoe ze voor iemands halfdode lichaam stond en zijn hulpeloosheid zag en tevreden glimlachte. Nu zouden anderen het ook wel eens weten wat het was om nooit iemand te hebben die je steunt, er helemaal alleen voor te staan al was het maar een klein ogenblik.

Innerlijk: Arianne is dus een erg teruggetrokken, wantrouwig persoon. Ze vertrouwt enkel op zichzelf en weigert andermans hulp aan te nemen, vroeger werd ze immers ook niet geholpen dus waarom zou ze dat nu in eens wel moeten. Vaak zullen mensen haar in een halfdronken of helemaal dronken toestand aantreffen al heeft ze zo af en toe haar nuchtere momenten. Niet veel mensen beseffen dat ze eigenlijk een erg wijs en verstandig iemand is doordat ze zoveel heeft gezien en meegemaakt. Ze is een volhouder een doorzetter en weigert te breken. Een tweede kans zul je van haar ook niet krijgen als ze je al zal vertrouwen. Eigenlijk is ze misschien gewoon op zoek naar een persoon die haar aantoont dat je niet zwak bent als je hulp van anderen accepteert en aantoont dat vertrouwen niet altijd een vijand is.

Attributen: Arianne draagt altijd een dolk bij zich als verdedigingswapen. Deze is het eerste voorwerp dat ze ooit gestolen heeft en het handvat is ingelegd met donkerblauwe saffieren.

Unieke gave: Arianne kan elektriciteit besturen

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Arianne Gabriëlla Pentragon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Orthen :: Personages Inschrijven :: Inschrijving demonen.-
Ga naar: