Orthen


 
IndexIndex  Over OrthenOver Orthen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Aeson Coudray.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Aeson Coudray.   za feb 02, 2013 12:35 pm

Naam:
Aeson Coudray.

Roepnaam:
Dat is nooit echt bekend geweest. Aeson is heel zijn leven al alleen en niemand weet zijn naam. Dus zijn naam heeft nooit iemand uitgesproken. Zijn vrouw noemde hem altijd Liefje.

Geslacht:
Man.

Leeftijd:
Aeson ziet eruit als 25, maar eigenlijk is hij al 1777.
Vampier/Engel/Demoon:
Een ras echte Vampier.

Waar komt jou personage vandaan?
Aeson komt oorspronkelijk uit transsylvanië. Hij heeft verder heel Europa afgereist opzoek naar zijn vrouw. Helaas heeft hij haar nog steeds niet kunnen vinden.

Goede karaktereigenschappen:
Aeson kan heel goed viool spelen, als de beste. Best logisch, als je zo'n eindeloos eenzaam leven hebt. Wat moest hij anders doen? Verder is Aeson heel sociaal, maar heeft niemand waar hij dat mee kan delen.

Slechte karaktereigenschappen:
Als hij honger heeft, is hij niet meer te houden. En zodra Aeson op een klif staan, krijgt hij kippenvel en wilt hij daar zo snel mogelijk vandaan. Aeson heeft dus hoogtevrees, maar niet als hij vliegt.

Unieke Krachten:
Aeson kan van gedaante veranderen. Hij kan veranderen in 3 dieren: Een kraai, een kat en zijn lievelings gedaante waar je hem vaak in ziet verschijnen; een witte wolf.


Uiterlijke beschrijving:
Meestal een zwart shirt met daarover een lange zwarte jas. Al zijn kleding is zwart behalve zijn schoenen. Aeson draagt rode allstars die hij ooit ergens gevonden had.

Wapens of atributen:
Aeson heeft altijd zijn geliefde viool bij.

Foto’s:Een recente foto van hoe Aeson er nu uitziet.Zo zagen Aeson en Eliza eruit toen ze nog niet 'getransformeerd' waren.
Dit was na de 'transformatie.' Hier waren ze beide vampiers.
Aeson's transformatie in een witte wolf.
Aeson's transformatie in een kraai.


Verhaal vertelt in personage:
Ik had een gelukkig leven; Een prachtige vrouw waar ik lief en leed mee deelde en een schitterend groot huis. Ons leven was perfect. Tot een heks in het dorp mij vervloekte en veranderde in een gruwelijk wezen; een vampier.
Ik was vervloekt met het eeuwige leven. Mijn vrouw zou sterven en ik zou eenzaam en alleen doorleven. Ik gaf haar de keuze om menselijk te blijven en mij achter te laten met het eeuwige leven, of samen tot in het einde door te
leven als een vampierkoppel. De keuze was makkelijk gemaakt. Ze wilde voor eeuwig aan mijn zijde staan. Ik beet haar en ze transformeerde in een vampier, net als ik. Samen leefde we nog 100 jaar verder.
Op een grauwe avond kwamen er mensen bij ons aan de deur. Ze namen mijn vrouw mee en sindsdien heb ik haar nooit meer teruggezien. Ik weet dat ze er nog is, ik voel het. Ik zal niet stoppen met zoeken totdat mijn laatste adem is
uitgeblazen.

geschiedenis:
Aeson verleden was treurig. Eliza (zijn vrouw) was alles voor hem. En ze verdween op een dag. Maar wat Aeson niet weet, is dat ze al een hele tijd geleden gestorven is. Aeson gelooft er nog steeds in dat
ze er nog is. Daarom zoekt hij haar al heel wat jaren. Aeson zal nooit opgeven.

familie:
Aeson's familie was jong gestorven. Aeson was vijftien jaar toen zijn ouders stierven aan de pest. Hij heeft al die tijd al voor zichzelf gezorgd.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aeson Coudray.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Orthen :: Personages Inschrijven :: Inschrijving vampiers.-
Ga naar: