Orthen


 
IndexIndex  Over OrthenOver Orthen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Asho Emyr Vasilios

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Asho Emyr Vasilios   vr jan 04, 2013 3:43 am

Believe that life is worth living and your belief will help create the fact.

Vampiers werden gewekt, niet geboren. Ieder van ons had dat ooit geleerd. Het principe was simpel. Vampiers konden zich niet voortplanten en moesten hun geslacht dus voortzetten door anderen zoals hen te maken door hun bloed te drinken, hen wat van hun eigen bloed te laten drinken en hen vervolgens te doden. Alleen de sterksten, vaak mensen van het mannelijke geslacht, overleefden de verandering. Hierna moest de nieuwe vampier zich voeden om de verandering te voltooien. Geen enkele persoon in mijn dorp die goed bij zijn verstand was bleef in de buurt als de vampiers kwamen. Allemaal vluchtten ze de kerk in als er één in de buurt was, uit angst om gedood te worden, of erger: gebeten. We zaten samen op de koude grond van de kerk en baden huilend en klaagzangen zingend tot God.

Toen ik gebeten werd had ik het gevoel dat mijn leven eindigde. In zekere zin was dat ook zo. Mijn ziel had mijn lichaam immers verlaten in het proces van mijn verandering. Toch leefden mijn lichaam en geest door. Ik kon nog steeds denken. Gevoelens raasden nog steeds door mijn lichaam, al waren het er minder dan voorheen. Mijn hart klopte nog steeds en voerde bloed door mijn aderen. In den beginne was ik doodsbang. Het dorp waarin ik leefde was zeer religieus geweest, en ik was ervan overtuigd dat ik nooit in de hemel zou komen, omdat ik geen ziel meer had. Door de jaren heen is deze gedachte weggezakt en uiteindelijk gewoon compleet verdwenen. Het drong tot me door dat het leven de moeite waard was en daar heb ik me sinds die tijd naar gedragen.

Beauty has a lot to do with character.

Na mijn verandering was ik anders. Ik was bijna dezelfde persoon, innerlijk en uiterlijk, maar toch oh zo anders dan voorheen. Ik had altijd al een mooi gezicht gehad, maar na mijn verandering was ik ronduit perfect. Mijn huid was zo blank als melk, mijn neus was recht, ik had volle lippen, mijn korte donkere haar zat goed van nature, mijn ogen waren nog donkerder en ik had lange wimpers als een kalf.
Mijn innerlijke eigenschappen waren verzwakt en er was een vreemde kilte bijgekomen. Toch was ik zo anders dan de anderen. Het was alsof ik meer voelde en meelevender was dan de rest. Als ik echt honger of pijn had ging het echter mis. Dan verloor ik wie ik echt was. De jacht op een weerloze persoon was voor mij dan een waar feest.

All the forces in the world are not so powerful as an idea whose time has come.

Met mijn nieuwe persoonlijkheid kwamen ook nieuwe krachten. Ik had een bovenmenselijke kracht en een bovenmenselijke snelheid, wat het me makkelijker maakte mijn prooi op te jagen en te doden. Ook had ik een nieuwe kracht gekregen, die ik alleen maar kon beschrijven als magie. Ik kon met mijn geest in de hoofden van mensen en dieren kruipen en hen vertellen wat te doen. Dieren werkten nooit zo tegen, maar bij sommige mensen en de meeste engelen viel het me nog best moeilijk, aangezien zij altijd terug probeerden te vechten met hun gedachten.

The only source of knowledge is experience.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Asho Emyr Vasilios
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Orthen :: Personages Inschrijven :: Inschrijving vampiers.-
Ga naar: