Orthen


 
IndexIndex  Over OrthenOver Orthen  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Dianthe Derya Carlyn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Dianthe Derya Carlyn   zo dec 30, 2012 5:24 amEen traan, een lach, een nieuw leven was geschonken aan een kleine dame welke de naam Dianthe (goddelijke bloem) Derya (Oceaan) Carlyn(Klein en vrouwelijk) kreeg. Het meisje was zwak, krachtloos en had geen leven of diepte in haar bleke ogen, hopeloos. Ze was gedoemd vroegtijdig het leven te verlaten en de weg te volgen welke het leven na de dood klaar had liggen. Sneeuwvlokjes vielen neer op het witte gras op de dag toen zij op haar 4e haar laatste adem uitblies en haar ogen sloot. Haar ziel vond zijn weg naar de hemel waar het voor een gouden poort kwam te wachten totdat het werd toegelaten om de plek achter de gouden poort te betreden of werd verbannen van goedheid en vrede. De poort opende zich langzaam maar zeker en ze zette een stap naar binnen waarna de poorten weer langzaam sloten. Na enkele jaren werd zij bekroond tot engel en beschikte zij over een paar prachtige witte vleugels en de kracht om leven te schenken aan iets wat dood is en geen leven in zich heeft, bij mensen kost dit haar heel wat kracht en gebeurd het maar zelden. Op haar 19e is haar lichaam gestopt met veranderen en leeft ze nu al duizende jaren in het lichaam van een 19 jarige en haar karakter is door de loop van de jaren niet veel veranderd.

Een engel mag Dianthe dan wel zijn maar perect en foutloos is ze niet. Ze heeft zowel slechte eigenschappen als goede eigenschappen. Ze staat vooral bekend om haar eigenwijsheid, ze maakt graag haar eigen keuzes zonder te veel help van anderen. Waarschuwingen wilt ze vaak niet accepteren waardoor ze vaak in de problemen komt en tot verbazing is haar eigenwijsheid niet veel veranderd door die vele jaren heen. Je hoeft niet veel te doen om haar vertrouwen te winnen want ze vertrouwt mensen erg snel. Soms wordt er misbruik van die eigenschap gemaakt waardoor het soms voor bepaalde mensen toch iets moeilijker wordt om haar vertrouwen te winnen maar erg moeilijk is het nooit. Een goed gevoel voor humor heeft Dianthe wel wat het heel gezellig maakt om met haar te kletsen. Een sterk geloof heeft ze, ze gelooft in het onmogelijke zolang het hoop heeft. Een klein beetje hoop en geloof is genoeg om iets groots te doen en een verandering te maken spreekt ze altijd.

Dianthe heeft een zwak en tegelijk ook een angst voor mensen welke haar op de meest gevoelige punten raken in haar hart, onderwerpen uit het verleden welke ze diep weg stopt en er met moeite uit kunnen komen. Naast haar kracht om levenloze dingen het leven te schenken beschikt ze ook nog over lichte ogen welke mensen soms doen denken dat ze blind is, het lijkt niks maar je moest eens weten wat ze daarmee kan...I would say watch out.

'Be The Angel'


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dianthe Derya Carlyn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Orthen :: Personages Inschrijven :: Inschrijving engelen.-
Ga naar: